Ретко интервју што може денес да се најде од Дејвид Ицке, после вчерашното НАСИЛНО бришење на сите негови канали на сите социјални мрежи

4 мај, 2020
Ретко интервју што може денес да се најде од Дејвид Ицке, после вчерашното НАСИЛНО бришење на сите негови канали на сите социјални мрежи

Интервјуто е од 2012 та година дадено за ХРТ 2, а говори од каде му се на Ицке сите информации со кои го “збудале” цел свет.
Иако за некои ќе биде чудно, верувам дека е добро да се изгледа до крај.

https://youtu.be/4lNF_xj4j-4