СКАНДАЛОЗНО ИНТЕРВЈУ: Сведоштво што сите ќе ги вознемири! Како каде и на кого се тестираат вакцините? Ваууу

25 април, 2020
naslovna

Ова интервју што ,,исплива,, од архивите на… направено пред две години со Др. Стенли Плоткин, целосно ја открива СВЕТСКАТА ЗАВЕРА наречена вакцина и вмешаноста на тие “добро чинители и душебрижници” околу тој Фармако  систем . Правењето експерименти полоши и од тие на Јозеф Менгеле во Аушвиц, н деца со попречување во развојот, мајки со деца во затвор, преку еден милион луѓе од Конго итн итн. Погледнете го видеото, што само ги потврдува теориите за кои пишувавме пред тоа!