АЈКУЛА ја гризна раката на момче од Флорида! Тој смирено чекаше помош скоро цел час! (Видео)

3 септември, 2020
ajkula-830x0

Момче во Флорида бил целосно опуштен откако ајкула го гризнала за раката и не пуштала додека не стигне помошта. Се ослободил после 45 минути.

Џенсон Бич бил во вода кога одеднаш го каснала ајкула.

Наместо да започне паника и да ја удира ајкулата, тој мирно излегол од водата и ја држел во рацете како бебе, сè додека животното не му се предаде на убодот.

Толпа пливачи се собраа околу Џенсон, зачудено ја гледаа неверојатната глетка.
Ајкулата го каснала сè додека не пристигнала помошта, што ги однела во болница, каде можеле безбедно да го отстранат животното.

Според очевидците, ајкулата 45 минути ситно ја грицкала раката на момчето со заби, кој стоечки го издржал сето тоа.

На видеото дури се гледа како тој се смее и разговара со луѓето на плажа.