Бил Гејтс или како што го нарекуваат СЗО Доктор, деинитивно има 100 посто контрола на СЕ поврзано со Корона вирусот!

20 април, 2020
Бил Гејтс или како што го нарекуваат СЗО Доктор, деинитивно има 100 посто контрола на СЕ поврзано со Корона вирусот!

После одлуката на Председателот на САД – Доналд Трамп, за прекин во финансирањето на Светската Здравствена Организација, Бил Гејтс стана најголем донатор на СЗО во целиот свет, преземајќи целосна контрола на одлуките што СЗО ги носи за се што е поврзано со Ковид 19. Во исто време Гејтс добива и Целосна контрола на Фармацеутскиот бизнис, кој со сигурност е најпрофитабилниот бизнис на планетата.
Во меѓувреме излегоа и сите бројки поврзани со неговата вмешаност во (за нас) најголемиот СКАНДАЛ во последните педесетина години, или во бројки:

– 395 Гранта во висина од 3,68 Милијарди долари за СЗО
– 100 милиони долари за Глобалната битка против корона вирусот
– 279 милиони долари за Институтот за здравствена статистика IHME од Вашингтон, иначе познат по тоа што даваше непрецизни информации за се поврзано со Ковид 19 ( Јан 2017)
– 13.5 милиони долари грант за Центарот за контрола и превенција CDC кој целосно е финансиран од Бил Гејст глумејќи NGO од самото формирање

Бил Гејтс уште од самиот почеток правеше притисок , проблемот со корона вирусот, кој веќе беше започнат во Кина, да се прогласи за пандемија, но СЗО со таа желба на Бил Гејтс-не се согласуваше. Ден после лиферување на информацијата дека Гејтс ќе донира 50 милиони долари во борбата против короната и пронаоѓање на вакцина , пари од кои поголемиот дел би оделе на сметката на СЗО, на прес конференција на Светската Здравствена Организација беше официјално прогласена ПАНДЕМИЈА од Ковид 19.
Премногу коинциденции нели? Ако до пред некое време се двоумевме искрено, во замешаноста на Гејтс и неговите сеуште официјално, прикриени компањони, дилема повеќе нема. Веројатно ја живееме реално најголемата Теорија на заговор од почетокот на нашата цивилизација.

Во прилог : Што беше кажано во вестите на FOX NEWS пред 48 часа.

https://www.youtube.com/watch?v=tZKcHWUw628&feature=youtu.be