Дали САД се наоѓа пред СЕРИОЗНА ГРАЃАНСКА ВОЈНА?

4 јуни, 2020
amerika

Погледнете ги овие ексклузивни видеа од тоа што се случува во Америка. Од една страна илјадници демонстранти што протестираат потив полициското насилство, но од друга страна до заби вооружени луѓе што по секоја цена се спремни да си го штитат имотот и уставот на САД.

Дали САД е пред сериозна граѓанска војна? Дали конците на длабоката држава ќе ги загрози до крај позициите на Трамп?

Колку народ е спремен да се соочи финално со мрачните сили што ја контролираат Америка со векови? Останува да се молиме за нив, во мир да најдат решение за сите внатрешни проблеми.