Др. Шива Ајадураи- Што СЕ крие длабоката држава за Корона Вирусот од сите нас? Дали е Корона пандемијата најголемата превара во светот на сите времиња? (Видео)

21 април, 2020
Др. Шива Ајадураи- Што СЕ крие длабоката држава за Корона Вирусот од сите нас? Дали е Корона пандемијата најголемата превара во светот на сите времиња? (Видео)

За Др. Шива Ајадураи пишувавме во некои од минатите текстови , како за експерт што ја сака и работи за вистината. Што е поврзано зад името на овој експерт а го знаеме сите? Тој стои како автор на е маил-от, како изумител што го има смислено и конструирано.
Што се кажа за оваа пандемија и за вмешаноста на Бил Гејтс и сите експоненти на длабоката држава, видете во ова интервју кое за среќа на тие што не знаат Англиски јазик, преведено е на cрпско-хрватски 🙂