ЕКСПЛОЗИИ И ДЕНЕС!!!Дали некој знае што значат: US 2006257852 и EP 3172319B1? Кликнете и ќе дознаете СЕ!

27 април, 2020
ЕКСПЛОЗИИ И ДЕНЕС!!!Дали некој знае што значат: US 2006257852 и EP 3172319B1? Кликнете и ќе дознаете СЕ!

Том Барнет ја открива најголемата теорија или вистина на заговор. Кратенките од насловот за овој прилог се : РЕГИСТРИРАНИ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ ВО САД и ЕУ.
Се разбира во месец Ноември 2019 година. Кога почна целата хистерија наречена Корона?
Дали може воопшто да се заразите од Корона Вирус? Погледнете го видеото во прилог!

https://youtu.be/oTKii2Fbkc4