13 август, 2020

Научниот институт од Лондон, излезе со несекојдневна информација. Земајќи гo во предвид фактот дека лабрадорите и шпаниелите лесно го идентификуваат заразениот од маларија, во скоро време ќе го прават истото и со заразените од корона вирусот. Во време кога не е сеуште потврдена веродостојноста на сите тестови што се прават против корона вирусот низ целиот свет, оваа помош од нашите вековни пријатели кучињата ќе ни биде добродејдена. Навиваме сите за нашите домашни миленичиња. Што ти е природа 😉

Остави коментар

Почетна // Top Story // ФЕНОМЕНАЛНО: Лабрадорите и шпаниелите можат да го намирисаат корона вирусот
Горе