12 јули, 2020

Видеото во прилог јасно кажува СЕ! Дали овие демонстрации се исполитизирани или на некој сепак “му пукнал” филмот и се решил на ваков насилен начин да ги “решава” проблемите во САД, одлучете сами. Нема да го коментираме видеото кое за многумина во светот е пред се тажна реалност на “обоените” во САД.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Генеза за сегашните случувања во САД!!! 18+ (видео)
Горе