Графикони од карантин каде што секој може да се пронајде :)

1 април, 2020
Korona-grafikoni


Мет Ширли стана хит на социјалните медиуми откако започна да објавува интересни и забавни графикони со кои ќе се идентификуваат сите што во моментот се соочуваат со карантински услови за живот – во превод цел свет :).

Мет веќе некое време објавува забавна статистика, но со доаѓањето на коронавирус, неговите објави станаа уште попопуларни.

Овие се некои од најдобрите.

View this post on Instagram

Cheers

A post shared by Matt Shirley (@mattsurelee) on

View this post on Instagram

Who else has been taking extra long showers 🚿

A post shared by Matt Shirley (@mattsurelee) on

View this post on Instagram

Choose 2

A post shared by Matt Shirley (@mattsurelee) on

View this post on Instagram

Here’s what’s been going on over at my house.

A post shared by Matt Shirley (@mattsurelee) on