ХАОС! Бајден и Кери ПРВИ ЌЕ “јадат” затвор во САД!

20 мај, 2020
ХАОС! Бајден и Кери ПРВИ ЌЕ “јадат” затвор во САД!

Денес во Украина излегоа снимките кои јасно кажуваат за криминалната спрега помеѓу Порошенко, Бајден и Кери од 2015/2016 та година, во која милијарди долари се делеле како бомбони… но да не должиме. Видеото во прилог ќе Ви ги отвори чакрите, како функционира светот кога некои бандити од длабоката држава ги држат конците во свои раце