Како Русија гледа на мешање на Бил Гејтс и длабоката состојба со пандемијата

22 април, 2020
бил

Не стивнуваат светските медиуми дa бараат позадина на оваа пандемија. Не само во САД, туку и во Русија се отвори фронт против длабоката држава. Вчерс Путин даде налог за апсење на Сорос заради замешетелство во рушењето на Руската рубља преку две Скандинавски држави. Дали фронот против длабоката држава поттикнат од Трамп е директно подржан и од Путин или нивната битка сеуште е на соло основа. Ќе видиме во блиска иднина.
Погледнете го видео прилогот емитуван на Руските медиуми (видео со превод)