Луѓето ги подигнаа заштитните маски на сосема друго ниво!

12 април, 2020
главна

Она што нè потсетуваше на операции и простории за операции е нашиот секојдневен живот. Гледаме маски на лица насекаде, во продавници, на улица, во аптеки … Се чини дека сите имаат барем една маска за да се заштитат од коронавирус. Но, некои луѓе решија да ги прилагодат на нивниот карактеристичен стил и дизајнираа неверојатно креативни и уникатни маски.