Мајка заразила 17 од вкупно 18 нејзини деца. Короната нема милост и за најмалите

18 април, 2020
slika

Британи Џенсик од Пенфилд во државата Њујорк успеала да зарази 17 од вкупно 18 нејзини деца.

Британи Џенсик во почетокот ни самата не била свесна дека е позитивна, но работите почнале да се влошуваат, бидејќи вирусот почнал да се шири кај повеќе членови во големото семејството.

Среќа сите без последици успеале да го пребродат вирусот и заедно да го поминат големиот празник Велигден.

“Ова беше долг Велигден, рече Британи. Најлош што воопшто можевме да замислиме, но една работа остана иста и затоа сме благословени. Заблагодарувајќи се на сите што им дале поддршка. Со Христос воскресе Британи го завршува нејзиниот семеен хорор.