Нетрпеливоста скапо ги чинеше: КОРОНА БУМ после отварање на плажите!

19 април, 2020
Capture

Откако ги намалија мерките и ги отворија плажите само за еден ден, на Флорида, бројот на заразени од корона вирус беше 1.421 луѓе. Плажите се отворени од 6-11 наутро и од 17-20 часот исклучиво за пешачење и пливање со задолжително растојание од 2 метри. Вака изгледа тоа во пракса.