НЕВИДЕНО “СМЕШНО” НАСИЛСТВО од Руска полиција врз ХОМОСЕКСУАЛЕЦ во маркет (Видео)

7 јуни, 2020
gej

Во САД се протестира против полиција, но да ги видиме сега хомосексуалците во Русија дали и како ќе реагираат за ова т.н НАЈЗАСЛУЖЕНО насилство од страна на Руската полиција. Можеби Путин е тиранин на демократијата, ама морам да му признаам дека за вакви работи е ЦАР.