Петиција против фондацијата на Бил и Мелинда Гејтс за поврзаноста со случувањата во Вухан

21 април, 2020
billgates38325

Општата јавност е загрижена во однос на агендата за депопулација, патентите за вакцини и вируси како и заверата за идентификациски чипови од страна на Гејтс

            Петиција поднесена од страна на Белата Куќа за започнување на истрага на фондацијата на Бил и Мелинда Гејтс има собрано околу 300 000 потписи што всушност претставува тројно поголема бројка во однос на потребните потписи за започнување на истрага. Петицијата која започна минатата недела под име „Повик за истрага за здравствената злоупотреба и криминал против човештвото од страна на фондацијата на Бил и Мелинда Гејтс“ вели:

Кога ќе ги погледнеме случувањата во врска со „COVID – 19 пандемијата“ многу прашања остануваат неодговорени. На 18 октомври 2019, само неколку недели пред да биде прогласен градот Вухан како епицентар на заразата, се одржаа два големи настана. Еден од нив е Настан 201“, додека другиот е “Светски Воени Игри“ кои се одржаа токму во Вухан. Од тој момент, започна светската трка за вакцини и биометриско следење.

Во сево ова предничи Бил Гејтс, кој јавно го истакна својот интерес за “намалување на порастот на населението” од 10-15%, со помош на вакцинација. Гејтс, УНИЦЕФ и СЗО од порано се обвинети за намерно стерилизирање на кениските деца преку употреба на скриени HCG антиген во тетанус вакцините.

Конгресот и останатите државни органи немаат надлежност во одлучувањето се додека темелната јавна расправа не заврши.

            Дополнително, посебна петиција за одбивање на планот на Бил Гејтс за употреба на масовна вакцинација и биометриска микрочип технологија, исто така, собра над 38.000 потписи за една недела.

Во петицијата се вели дека: „ИД 2020 е план поставен од страна на Бил Гејтс со цел да се наметне масовна јавна вакцинација која ќе го прикажува „статусот на вакцината“ преку микрочип или „идентификациски документ вбризган под кожата“.    

“Тоа е белегот на ѕверот за кој Библијата не предупреди, луѓе.”

           Минимумот за започнување официјална постапка од страна на Белата куќа за петицијата “Ние народот” е 100.000 потписи, што значи дека администрацијата на Трамп мора да одговори на загриженоста на јавноста во врска со Бил Гејтс и неговата поврзаност со Вухан коронавирус пандемија.