Рај за дрк..:) Порнхаб за џабе додека трае пандемијата :) Удри бригу на весеље :)))

1 април, 2020
Pornhub

Господа и дами!

Порнхаб на 24 март одлучи да им додели на сите бесплатно Премиум членство.

Се што треба да направите е да се регистрирате на нивниот посебен landing page – останете дома.
За оваа примамлива бесплатна понуда треба само да изберете корисничко име, пасворд и да го пишете вашиот меил. После регистрацијата можете веднаш да продолжите со… хммм….сурфање…

Поради пандемијата со корона вирусот, луѓето во светот се принудени да останат дома, најважно е да им подадеме рака и да се осигураме дека удобно ќе го поминат времето поминато дома. Се надеваме дека со проширување на нашата понуда за бесплатно Премиум членство, ќе им дадеме на луѓето дополнителен поттик да останат дома и да се забавуваат. Ова се зборови на големиот Кори Прајс, претседателот на Порнхаб.

https://www.instagram.com/pornhub/?utm_source=ig_embed

Дали ќе може да им доделиме награда на луѓето од Порнхаб кои се грижат за општата добросостојба? Мислам дека заслужуваат, нели?

Немојте да ја пропуштите оваа прилика и да уживате во порногравскиот свет, кликнете ОВДЕ.