Руски Документарец кој открива се за вирусите, вакцините и пандемиите. Корона- вистина или теорија на заговор?

8 април, 2020
Руски Документарец кој открива се за вирусите , вакцините и пандемиите. Корона- вистина или теорија на заговор?

Овој докумемтарец е снимен пред да започне пандемијата од Корона вирусот. Дали зад целата светска хистерија и страв се кријат големи игри на најголемите фармацеутски компании проценете сами.