Со чистач на пареа напишал порака која ги насмеала соседите!

14 април, 2020
двор 1

Заради многу слободно време еден тип одлучил да го исчисти дворот од својата куќа. Но очигледно, оставил и пригодна порака…

Оди дома, не приоѓај, ако можеш да го прочиташ ова, ти си преблиску!