Социјалните мрежи на урнебесен начин ја прогнозираа оваа туристичка сезона!

19 април, 2020
ѝѝ

Едно сега за нас е јасно: корона вирусот ја уништи годинашната туристичка сезона. Сè уште не е познато кога ќе заврши целиот овој вирус, па никој не е изненаден што скоро сите туристи ги откажаа своите резервации и барем засега ја напуштија идејата за патување.

Бидејќи смеењето во тешки времиња може да биде најдобриот лек, социјалните мрежи се обидоа да стават насмевка на многу лица. Овој пат, тие предвидоа како плажите ќе изгледаат во лето 2020.