Сопственик им го отстапи својот хотел во Бостон на докторите и медицинските сестри, погледнете како ги пречека

10 април, 2020
vesti

Сопственик на еден хотел во Бостон ги понудил сите свои сместувачки капацитети на докторите и други медицински лица кои доаѓаат од други краеви од САД за да помогнат во борбата против коронавирусот.

Погледнете како им посака добредојде. 🙂