Во САД веќе ни ја “скроија” гардеробата пост коронарна :)

27 мај, 2020
Во САД веќе ни ја “скроија” гардеробата пост коронарна :)

За некои ќе биде СФ а за некои реалност. Дали ни стокмија гардероба како од СФ филмовите? Ќе изгледаме ли сите како вонземјани во блиска иднина 🙁 Видете го ова видео и запомнете го. Да не биде дека не сме кажале 🙁