Вооружени Американци протестират против изолацијата во САД (видео)

18 април, 2020
Вооружени Американци протестират против изолацијата во САД (видео)

Вооружени Американци наоружани со полуавтоматско оружје излегоа низ градовите во САД. Тие протестираат против мерките на власта за затварање на фабриките и социјалното дистанцирање. Има и такви што имаа несекојдневни барања. Пример отварање на фризерските салони. Што се може оваа пандемија да предизвика очигледно не сме и ние свесни. Во прилог видеото со наоружаните ,,протестанти,,