11 јули, 2020

Гола жена во Харков Украина, денес наутро го вознемирила Харков. Таа сосема гола ја шетала исечената глава на својата ќерка во пластична кеса. Полицијата веднаш интервенирала, а причините за грозоморното убиство ќе ги разбереме во текот на денот и ќе ги објавиме.

Остави коментар

Почетна // Top Story // ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Мајка ја пресекла главата на 13 годишна ќерка и гола ја шетала низ Харков
Горе