Заедно го победија коронавирусот! Неразделни и во добро и во зло!

24 април, 2020
пар

Џон и Сидни Мур кои се во доцните 70 години од својот живот, биле заедно примени и заедно отпуштени од болница. Тие се неразделни повеќе од 60 години.

Двојката која има седум внуци и три правнуци успеала да го победи коронавирусот.

Сè уште имаат кашлица и немаат доволно енергија, но можат да јадат и да пијат.

Џон и Сидни се презадоволни од грижата и негата која ја добивале во болница, а сестра од болницата рекла дека тоа што парот останал заедно и во болница, не дозволило да ги скрши.

Сега тие се дома и секојдневно добиваат пакети за нега од нивните деца.