ТАА НЕ ГО ПОМИНУВА ВРЕМЕТО ВО ГЛЕДАЊЕ СЕРИИ! Ја искористи изолацијата за вистински мал подвиг

28 април, 2020
191605_profimedia0307292078_ff

Знаеме дека е убава, знаеме дека пее феноменално, знаеме дека е прекрасна мајка, но не го знаевме за тоа за славната пејачка.

Колумбиската пејачка Шакира, со сопругот Пике и синовите Милан и Саша, моментално се во изолација поради пандемијата на корона вирус, и таа одлучи да го искористи овој период без деловни обврски за да ја исполни својата голема желба.


Таа реши да добие универзитетска диплома! Како што открила Шакира на социјалните медиуми, таа ги завршила студиите по античка филозофија на Универзитетот во Пенсилванија. Секако, станува збор за четиринеделен курс преку Интернет, но тоа не ја намалува нејзината радост.