ВАКЦИНИТЕ НА БИЛ ГЕЈТС: Др. Птенли Плоткин и неговото сведочење за вакцините што нашите деца ги примаат!!! (ВИДЕО)

30 април, 2020
ВАКЦИНИТЕ НА БИЛ ГЕЈТС: Др. Птенли Плоткин и неговото сведочење за вакцините што нашите деца ги примаат!!! (ВИДЕО)

Видеото во прилог е одвратната вистина со која сите ние се соочиваме, додека “некои” скриени зад завесата “за наше добро” си играат со животите на нашите деца и сите нас. ОДВРАТНО