10 квадрати мир – хит уред кој брка комарци

28 мај, 2020
61889684

Досадните и ни малку безболни комарци може дави ја расипат забавата во топлите денови и вечери па поради тоа ви го претставуваме новиот уред против комарци Thermacell.

Уредот кој може да го држите во рака и лесно да го помнесете со себе каде и да одите, на пример на пикник и да го поставите на маса со храна или слично бидејќи не емитира лоши миризби. Апаратот делува без напорнизвукови, создавајќи невидлива заштитна мрежа со помош на синтетички добиениот алатрин – средство против комарци.

Доволно е да почекате 10 – 15 минути додека Thermacell не го направи своето и испушти доволно алатрин за да се создаде круф од 10 метри квадратни во кои ќе бидете безбедни од комарците. Откако ќе се наполни до крај, уредот без струја може да работи 6 часа, а може и да работи додека е уклучен на полнач. За да го потрошите пакувањето алатрин потребни ќе ви се околу 40 часа, но истите можете да ги купите на Амазон.

Thermacell е еден од најпопуларните од овој тип на апарати на интернет, а и вреди зпоред оцените за цената која изнесува околу 3000 денари.