17.000 евра за една вечер: Дали ова се очекуваше од Рита Ора?!

19 август, 2020
rita ora krf

Рита Ора, британска пејачка по потекло од Косово, моментно е на луксузен одмор во Грција, каде дошла откако извесно време поминала на Ибица со своето момче и нејзините познати пријатели.

По Ибица, Рита продолжила кон Крф, и ја изнајмила луксузна вила Ултима Крф, во која вечер чини дури седумнаесет илјади евра, јавуваат странски медиуми.Таа е таму со своето момче, режисерот Ромјин Гаврас, но и со семејството.