20 години преправање: Луѓето се ШОКИРАА од документарниот филм за Парис Хилтон

21 септември, 2020
парис хилтон насловна

ПАРИС ХИЛТОН е позната веќе две децении, и ако ги прашате повеќето луѓе, тие ќе ја опишат како глупава русокоса со куп пари.

Додека делот со парите не може да се оспори, документарниот филм “Ова е Парис” целосно ги руши предрасудите за глупавата русокоса. Париз во моментов има 19 производни линии со своето име, и троши дури две третини од годината патувајќи за деловни активности.

Во документарниот филм таа зборуваше и за злоупотребата што ја доживеала како тинејџерка.

Бидејќи нејзините родители не можеа да ја контролираат, тие ја испратија во интернат во Прово Кањон, Јута. Париз тврди дека училишниот персонал „се палеле“ при злоупотреба на деца и при соблекување и измачување. Таа тврди дека била физички и психички малтретирана и тепана и дека била принудена да зема лекови. Таа не е единствената што го поминала тоа, како што вели, и денес и се јавуваат луѓе кои го доживеале истото.

Погледнете го целиот документарец подолу:

Една од побизарните работи е што може да се види во документарниот филм  нејзината промена на гласот. Тој карикатуриран глас за кој 39-годишната девојка зборуваше пред камера сите овие години не е вистински нејзин глас. Покрај тоа, таа има повеќе гласови што ги менува по своја волја.

На почетокот на документарниот филм тој вели „Ова е Парис Хилтон“ пред микрофонот на 11 различни начини.

Во неодамнешното интервју за австралиската утринска емисија „Изгрејсонце“, таа изјави дека цело време играше лик на глупава русокоса.

“Цело ова време глумам нешто, така што светот никогаш не би знаел која сум. Вистинската јас сум всушност прилично паметна и не сум глупава русокоса. Јас сум навистина добра во тоа да се правам”, рече таа со длабок глас.