6 знаци дека негативната енергија е присутна во домот: обрнете внимание на бројот 4 – укажува на лоша вибрација

6 мај, 2020
negativna energija

Еве неколку знаци дека негативната енергија е присутна во домот!

Понекогаш енергетските текови можат да бидат толку моќни што имаат огромно влијание врз нас.

Дали некогаш сте почувствувале дека се чувствувате лошо на некое место заради негативната енергија?

Одредени работи со лоши вибрации можат да влијаат на енергијата на одредена локација. На пример, некоја непријатна ситуација од минатото или предмети што акумулирале лоша енергија.

Можете да утврдите дали некое место има лоша или добра енергија според сензациите што се случуваат на тоа место.

Исто така, можно е да се внесе негативна енергија во домот, предизвикана од различни надворешни фактори и внатрешна нерамнотежа на енергија.

Еве неколку знаци дека негативната енергија е присутна во домот:

1. Емоционален замор и исцрпеност

Заморот е природна работа, но ако чувствувате постојана исцрпеност во вашиот дом, тоа може да значи дека домот е исполнет со негативни вибрации.

2. Главоболка

Физичката непријатност што постојано се повторува во некоја просторија може да биде предизвикана од негативна енергија.

3. Респираторни проблеми или напади на клаустрофобија

Овие проблеми можат да се појават и како причина за напнатост на различни типови, но може да бидат предизвикани и од негативна енергија.

4. Сушење на растенијата

Ако и покрај негувањето на растенијата продолжат да се сушат, тоа може да биде знак на негативност. Лошата енергија може негативно да влијае на растенијата, предметите и животните.

5. Неразумни мириси

Кога непријатни миризби се појавуваат во домот без причина, тоа може да биде присуство на негативност.

6. Несоница

Недостаток на сон може да укаже на негативна енергија во домот.

Ако има знаци на негативност во вашиот дом, можете да примените различни техники за чистење на енергија. Можете да го направите ова со помош на жалфија, темјан или со додавање на предмети кои зрачат со позитивна енергија.