60-годишната вдовица на Хју Хефнер не го заборави дури три години по неговата смрт!

28 септември, 2020
хју хефнер

КРИСТАЛ Харис, 60-годишната вдовица на Хју Хефнер, му посвети емотивна најава на нејзиниот покоен сопруг на третата годишнина од неговата смрт.

“Три години. Тешко е да се поверува. Ви благодарам што секогаш бевте најдобриот пријател, што ме научивте на нежност и ми овозможивте да се чувствувам секогаш исклучително важно и ценето, за сите 10 години. Јас ќе бидам засекогаш благодарна на вас”, напиша таа. е Кристал на својот профил на Инстаграм под фотографијата на која таа и Хју позираат насмеани.

Кристал се појави во Плејбој на 24 години, а таа и Хју се венчаа во 2012 година. Кон крајот на својот живот, Хефнер беше целосно онеспособен, не можеше да оди сам и од Плејбој не остана нијанса каков што светот се сеќава. Иако сите мислеа дека Кристал е со него затоа што е обичен спонзор, таа докажа дека не е.

„Таа го следеше на сите медицински прегледи и стори сé што можеше за да го расположи дури и кога беше најтешко“, рекоа неговите пријатели по смртта на Хефнер во 2017 година.