Актерката го покажала ѕидот украсен со машки полови органи

28 април, 2020
Naslovna

Ако сте ги  гледале познати британска серии  „Broadchurch“ и „Fleabagг“, сигурно сте ја забележале младата и талентирана актерка Фиби Велер Бриџ.

Гостувајки во едно популарно ТВ-шоу, таа откри дека ѕидот, кој се појавил во серијалот „Fleabag“, кој е полн со машки гениталии, е всушност во нејзината куќа.

“Да, сите се тука. Тие се дружат со мене. Всушност, тие се таму привремено додека не ги преместам во канцеларија, а тоа е кога ќе заврши овој карантин и се надевам дека ќе стане сталак за капи и шапки”, рече актерката на шоуто „Шоуто на Греам Нортон“.

„Ова всушност ги поздравува луѓето кога доаѓаат во мојата куќа“, додаде актерката. Таа откри дека живее со нејзината сестра и дека тие се согласиле дека ѕидот ќе биде привремен таму, но заради карантинот, тие целосно заборавиле на тоа.

“Знаете кога ставате нешто во вашата куќа и тогаш не размислувате за тоа и целосно заборавате дека е таму, станува невидливо за вас. Заборавате дека имате 12 огромни пениси на влезната врата. Човекот за испорака дојде пред неколку дена, ја отвори вратата и јас целосно заборавив што стоеше зад него. Требаше да донесе нешто во куќата и тој се удираше од пенисите додека влегуваше. Реков: „О Боже мој, извини“. И тој само ме погледна мртов сериозно и рече: Тоа е уметност. Никогаш не се извинувај за уметноста “, се сеќава таа.