Амал го избрка Џорџ Клуни од нивниот дом, по една пеколна расправија! Еве и зашто!

16 септември, 2020
клуни и женаму

Имено, двојката неодамна имаше жестока расправија, па актерот веднаш го напушти домот во кој живеат во моментов.

Имено, славната двојка не се согласува за местото каде што ќе живеат кога нивните тригодишни близнаци ќе започнат со училиште, па адвокатот се залага за живот во Велика Британија, а холивудскиот актер преферира во Лос Анџелес.

Нивниот брак е многу разнишан,според медиумите Амал го избркала Џорџ од куќата, откако тој не се согласил со нејзината идеја за друго дете.

Имено, двојката неодамна имаше жестока расправија, па актерот веднаш го напушти домот во кој живеат во моментов.

Иако долго време се шпекулираше дека желбата на адвокатот да изгради големо семејство може да наиде на отпор од холивудскиот актер, кој веќе живеел добар дел од својот живот, се чини дека предвидувањата биле точни.

Иако се во брак повеќе од шест години, за нивните брачни кавги не престана да се пишува.

Сопружниците не најавуваат за овие шпекулации, но, како што пишуваат странските портали, се чини дека овојпат навистина дошло до љубовна несреќа.