Ана Ивановиќ на одмор во Шпанија ја земала и мајка си

27 мај, 2020
219509_profimedia0522068688_ff

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајнер моментално се наоѓаат на на одмор во Шпанија. Друштво им прават нивните мајки и им помагаат околу децата. Најверојатно Ана се држи до старата поговорка дека за воспитување и растеење на деца е потребно цело село.