Анабела Атијас разговараше со “Дрвото на мудроста” за сè што и се случува во “Задруга”

25 јуни, 2020
anabela-atijas-642x336

Анабела Атијас разговараше со “Дрвото на мудроста” за сè што и се случува во ријалити шоуто. Таа се осврна на нејзината врска со нејзината ќерка Луна Џогани.

  • “Враќањето во реалноста се приближува и фактот дека нештата се извалкаа меѓу нас две. Таа вистинска чиста љубов беше извалкана од други луѓе. За мене е страшно тешко. Би сакал да ти кажам дека сум “оглувела”, но не можам. Се тргам на страна, само за да не да не ја гледам. Одлично е што таа е во хотелот. Избегнувам да ја гледам и да ја слушам. Синоќа се преместив додека седевме на  црната маса. Чекам да излезам и да ја преболам целосно” – рече пејачката.
  • “Она што најмногу ме боли е што мајчинството се доведува во прашање. Откако јас и Гаги и се разведовме, често се алудира на тоа. Тие знаат дека тоа е мојата болна точка и не можам да покажам дека не ми е гајле повеќе, а всушност се грижам, затоа и најмногу ме гаѓаат таму. Јас  замислив дека на крајот на оваа „Задруга“  ќе излеземе  заедно.Мислев дека Гаги ќе најде мала мотивација од таа љубов кон децата да не ме фрли на колена. Го познавам Гаги и чувствувам дека тој не е променет и дека нема ниту парче сочувство за мене како мајка на неговите деца “, заклучи Анабела.