Анабела ги откри ДЕТАЛИТЕ за врската на Луна со Гастос: Воскреснаа од мртвите, а Марко…

17 јуни, 2020
вдцфгфдг

Анабела Атијас уште еднаш зборуваше во „Задруга“ за љубовниот живот на нејзината ќерка Луна Џогани, па откри што мисли за нејзината афера со Ненад Маринковиќ Гастоз.

„Луна и Гастоз се кренаа од мртвите!“, Рече Анабела, но таа не помисли што ќе се случи кога нејзините зборови стигнаа до момчето на Луна, Марко Миjковиќ, кој исто така е во „Задруга“.

Покрај тоа, Атиајс изрази свое мислење за турбулентната врска на Луна и Марко.

„Таа го сака повеќе него, можете да го видите тоа, тука нема математика. Дај боже да грешам, но на крајот секогаш излегува дека сум во право “, рече пејачката.