Анастасија завршила во базен со облеката: Ладната вода не и било проблем, еве што и додало вистинска мака

12 мај, 2020
Naslovna

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ, ќерка на Светлана Цеца Ражнатовиќ, откри дека работата на пејачот воопшто не е лесна. Имено, Анастасија сподели видео на својата приказна на Инстаграм од еден од сетовите во кои беше тренирана да оди во базен. Освен што се пожали дека водата воопшто не е топла, пејачката имала и проблем со потпетици.

„Водата воопшто не е топла“, напиша Анастасија.