Анџелина Џоли и Бред Пит го одолговлекуваат разводот: Поминаа четири години откако се разделија

26 јуни, 2020
bred-pit-andzelina-dzoli

Иако се разделени од 2016 година, 45-годишната актерка Анџелина Џоли и нејзиниот поранешен сопруг, 56-годишниот Бред Пит, се чини дека сè уште не го финализирале нивниот развод. Имено, како што пишува American The Blast, поранешните сопружници ја одложуваат финализацијата на разводот, иако не живеат заедно последните четири години, а причина за таквата одлука е имотот што го стекнале за време на нивниот заеднички живот.


Покрај горенаведеното, друга работа што медиумите ја истакнуваат како проблем при финализирање на разводот е старателството над нивните шест деца, за што поранешните сопружници не можат да се договорат, а честопати и децата се причината зошто медиумите дополнително ги поттикнуваат тензиите меѓу нив. Патем, парот, кој беше во брак само две години, има три биолошки деца, 14-годишната ќерка Шилох и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиен, и три посвоени деца, 18-годишната Маддокс, 16-годишната Пакс и 15-годишната Захара.