Анџелина Џоли ја напушта Америка: досадно ми е, се селам!

22 мај, 2020
анџелина

“Животот во Лос Анџелес ми здосади, сакам да се преселам во Англија”, изјавила Анџелина во едно неодамнешно интервју. Најубавата актерка во Холивуд го споменала и Бред Пит, изјавувајќи дека за него не се грижи каде ќе живее тој.

“Во моментов морам да сум блиску до Бред додека децата не станат полнолетни, а потоа ќе видиме“.

Близок извор до Анџелина наведува дека таа сепак бара вила во Велика Британија која набрзо може да и стане дом.

“Анџелина се надева дека судот ќе пресуди во нејзина корист и дека ќе може да се пресели, без разлика што ќе каже Бред. Моментално бара вила во Лондон која ќе биде нејзино постојано живеалиште, а ќе купи недвижности и на друго место во Европа- Франција или Шпанија”, изјавил изворот.