Бекамови САКААТ ДА СЕ ЗАШТИТАТ ОД КРАДЦИ: Дејвид и Викторија градат подземен тунел!

3 јуни, 2020
Capture

Дејвид и Викторија Бекам ги презедоа сите мерки за да го заштитат својот луксузен имот во Котсволдс во Англија од крадци. Тие прво поставија бодликава жица, а сега, британските портали објавија дека го достигнале врвот, планираат да изградат и подземен тунел.

Кога развиле жица околу имотот, славната двојка се нашла под напад од некои соседи кои сметале дека го расипале изгледот на целата населба. Сепак, имало и такви кои го разбрале нивниот потег затоа што покажале дека безбедноста на нивното семејство е најважна за нив.

Преку тунелот што планираат да го копаат, ќе можат да излезат од вилата, која има девет соби, директно во гаражата. На тој начин, сите ќе можат безбедно да ја напуштат куќата во случај да бидат во опасност.

Тие, наводно, побарале од локалната заедница куќа за безбедност затоа што сакаат нивниот имот, кој вреди осум милиони долари, да биде под надзор и максимално заштитен. Покрај тоа, новиот нацрт, наводно, покажува дека под постојната гаража, до која ќе води тунелот, ќе биде изграден подрум, во кој ќе се чува виното. Дејвид неодамна го прослави својот 45 роденден, а Викторија им рече на своите пријатели дека не може да верува дека поминаа седум години откако нејзиниот сопруг го одигра последниот натпревар.