Бела Хадид ја променила професијата: Ги замени гламурозните писти со валкан костум и засадила над 1000 садници!

7 мај, 2020
Naslovna

Една од најубавите модели во светот, Бела Хадид кратко ја смени својата професија, објавувајќи видео на Инстаграм како засадува лаванда.

Како растечки тренд на садење и земјоделство во светот на шоубизнисот, овој пат овој тренд не го заобиколи Бела. Имено, таа беше фотографирана на својот Инстаграм профил засадувајќи лаванда.

Во целосно опуштено издание, валкан костум и без шминка, Бела покажа дека е вистински земјоделец на кој можат да и завидуваат сите нејзини колеги.