Беше ѕвезда во филмовите за возрасни, па заврши во затвор: Згодната Тами Сич денес продава слики на +18 сајтови!

15 мај, 2020
naslovna

Тами Сич е секогаш е во центарот на скандалот, таа е премногу горда на тоа и е подготвена повторно да ги излудува машките!

Веројатно секој што го следи т.н. американско борење има слушнато за Тами Сич, и ако тоа име не ви е познато, тогаш прекарот Сани е нешто по кое е цел живот препознатлива!

Нејзините тепачки сè уште се гледаат многу на интернет денес, а навивачите на овој спорт беа разочарани кога околу 2000 година реши да се пензионира. Сепак, тоа разочарување траеше кратко време, затоа што Сани реши да го замени прстенот со глума во порно филмови.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-7.png
This image has an empty alt attribute; its file name is 2-5.png

Нејзината популарност се зголеми уште повеќе, таа заработи многу пари, така што нејзините желби растеа, како и впечатокот дека може да направи се што сака. Поради ваквото однесување и повеќекратното кршење на законот, таа заврши во затвор, а кога беше пуштена на слобода, сфати дека нејзината банкарска сметка е опасно тенка. Затоа, таа решила да ги продаде своите фотографии за возрасни на страница во која веќе има голем број „влијателни“ девојчиња од целиот свет, а се проценува дека таа ќе заработува најмалку250 000 долари за една година.Таа изјави: “Порано бев човек чии фотографии беа  симнувани во најголем број од интернет.За само 98 часа бев меѓу најпосетуваните на сајтот.”