Беше првата старлета на овие простори, а вака изгледаше Сораја пред операциите!

15 мај, 2020
сораја 2

Јавноста ја запозна Сораја во 2011 година кога таа учествуваше во реалното шоу “Големиот брат”. Во ова шоу Сораја заведе многу мажи, но и често влегуваше во конфликти со цимерите.

Интересно е што во овој период Сораја изгледаше многу поразлично отколку денес.

Таа и тогаш имала зголемени гради и усни, а со помош на пластичната хирургија до денес направила уште неколку промени на лицето.

И самата Сораја признала дека го намалила носот, а ги разубавела и забите.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on