Близеријан плаќа 5.000 долари за насловот на својата книга, луѓето го “тролаат“ извонредно

9 јуни, 2020
фдгдфргѕ

Дан Близеријан објави на Твитер дека ја завршил својата биографија и понуди 5000 долари на секој што ќе смисли наслов за неа. Се разбира, реакциите беа различни.

Самопрогласениот крал на Инстаграм сподели твитер фотографија со девојка во бикини, како седи зад лаптоп. „Заврши автобиографијата, 5.000 американски долари за најдобар наслов“, напиша тој до неа и реакциите сè уште не запираат.

И додека некои почнаа да предлагаат наслови во надеж дека навистина ќе заработат 5000 долари, други веднаш почнаа да се забавуваат со него. „Дан Близериан: Животот го помина во обид да разговара со лица од 19 години“, „Сакајте ги вашите деца да не завршуват како мене: Приказната за Дан Близериан“, „Како да се претвори фондацијата во најдолгата средновековна криза“, се шегуваа корисниците на Твитер.