Бред на сопствена кожа ги чувствува последиците од паранојата на Анџелина Џоли

24 октомври, 2020
_uploads_thumbs_resize_800x420_401070

Дека да се биде една од најпознатите актерки во светот воопшто не е лесно, знае 45-годишната Анџелина Џоли, која стана синоним за зборот „Холивуд“ благодарение на огромната популарност. Покрај многуте придобивки што одат со описот на нејзината професија, тука се и сите оние лоши страни за кои често се зборува премалку, а една од нив е секако и стравот за сопствената безбедност со кој често се соочуваат многу големи ѕвезди. Според магазинот Глоуб, тоа е токму случајот со Анџелина, која е во толку голем страв што станала параноична.

Angelina Jolie

Според извор на споменатиот таблоид, Анџелина наводно толку се плаши за сопствениот живот, но и за животот на нејзините сопствени деца, што последиците од нејзината параноја ги почувствувал нејзиниот поранешен сопруг, 56-годишниот актер Бред Пит, кому строго му е забрането да користи мобилен телефон затоа што актерката се плаши дека може да биде хакирана.

Angelina Jolie

Исто така, според истиот извор, строгите правила важат за сите други кои ќе стапат во контакт со 45-годишната девојка, особено ако станува збор за персоналот што е со неа на дневна основа. „Секој што работи за неа, мора да потпише договор за доверливост, и ако во кое било време мисли дека некој од нив продава информации на медиуми, таа веднаш ќе го отпушти“, рече изворот.

angelina jolie
бред