ЦЕЦА ДОБИ ПОНУДА ОД ПОЗНАТИОТ ХОЛИВУДСКИ ГЛУМЕЦ: Му рекла НЕ, дали е ова реално?

26 јуни, 2020
Annotation 2020-06-26 183917

Креаторката Верица Ракочевиќ веќе тогаш тврдеше дека Цеца е единствената најголема ѕвезда на нашите простори, а легендарниот глумец Ван Дам, и понуди улога во филм.

Цеца Ражнатовиќ отсекогаш важеше за една од најубавите жени на нашите простори, а на нејзината убавина во дамнешни денови не остана имун ни славниот глумец Жан Клод Ван Дам.

Популарната пејачка откако го издаде албумот “Maskarada”, кој тогаш е продаден во 124 илјади примероци, што беше рекорд на нашите простори, потполно го оправда епитетот најголема ѕвезда на Балканот, а нејзината убавина ги маѓепса сите.

From Kickboxer to punchline: the rise and fall of Jean-Claude Van ...

Креаторката Верица Ракочевиќ веќе тогаш тврдеше дека Цеца е единствената најголема ѕвезда на нашите простори, а легендарниот глумец Ван Дам, и понуди и улога во филм.

Наиме, Жан Клод ги видел фотографиите од Цеца и рекол дека е “вистинска мачка”, дека личи на убавица од Тајланд и дека има деловен предлог за неа. Дошол до пејачката и и понудил улога во неговиот филм. На Цеца тоа и било многу симпатично, но поради тоа што веќе била омажена и го имала Вељко, морала да го одбие на љубезен начин.