Цеца го покажа семејниот дом во Житораѓа!

23 мај, 2020
ceca 5

Цеца Ражнатовиќ била во родната Житораѓа кај своите родители на слава.

Таа објавила и неколку кадри од големата куќа.

По кадрите може да се види дека сè  е совршено уредено. Кожни гарнитури, бели ѕидови, камин, сè бласкало! Освен тоа, на снимката можат да се видат и фотографии од детството на нејзините деца.

– Мојот дом е некаде на југ, далеку од синото море- напишала Цеца.