Цеца и семејството поминале низ пекол! (ВИДЕО)

11 мај, 2020
цеца

Потсетувајќи се на сѐ што се случи на акцијата „Сабја“, Светлана Цеца Ражнатовиќ зборуваше за проблемите во семејството и како нејзините деца Анастасија и Веjко „поминаа“ заради сè што преживеа нивната мајка.

„Ужасно е што луѓето што треба да се грижат за нас се однесуваат вака. Тие не даваат пример за нашите деца, кои треба да бидат заштитени“, започна пејачката: „Моето дете не можеше да оди во градинка, бидејќи неговата мајка беше уапсена во„ Сабја“. Тие рекоа дека тој не е погоден да се врати во градинка (Вељко).

Моите деца поминаа низ голгота. Јас поминав низ голгота “, истакна таа, а на прашањето дали плачела, таа одговори со прашањето:

“Дали го видовте тоа?”

За ова прашање се огласи и ќерката на пејачката на социјалната мрежа Инстаграм и зборуваше за „цевките“ што ги спомна нејзината мајка во своето интервју.

„Мислам дека тоа беше доволно за да бидам апсолутно истрауматизирана“, заклучи таа.